Uw loodgieter in Oostende

Is uw huidige installatie aan vernieuwing toe, of heeft u liever die lang verlangde droombadkamer? Dan bent u bij Paulservice, de loodgieter nabij Oostende, aan het juiste adres! Bij ons kan u steeds terecht voor al uw projecten rond sanitair, verwarming en renovatie. Heeft u vragen of wilt u advies op maat? Neem dan contact met ons op via de contactpagina! Wij helpen u met plezier verder.

Over Paulservice

De installatie van uw sanitair, verwarmingen monteren, (zonne)boilers monteren en leidingen aanleggen? Dat is voor Paulservice geen enkel probleem. Het project hoeft echter niet groot te zijn om beroep te kunnen doen op onze diensten. Ook voor kleinere klusjes zoals de herstelling van uw leidingen of kraan komen we als loodgieter graag bij u langs nabij Oostende. Zolang we u kunnen helpen, zijn wij tevreden! We bieden u ook graag advies aan over uw project en leveren telkens maatwerk binnen het budget dat we met u afspreken. Deze transparante manier van werken zorgt ervoor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan, en dat vinden wij zeer belangrijk.

Onze service als loodgieter

Tevredenheid van de klant is iets dat hoog in het vaandel gedragen wordt bij Paulservice. Naast een brede waaier aan diensten zorgen wij ook voor een goede klantenservice. Als loodgieter nabij Oostende worden er duidelijke afspraken gemaakt omtrent het project zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Indien u kiest voor Paulservice kan u rekenen op:

  • Een goede klantenservice;
  • Snelle communicatie;
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding;
  • Een correcte uitvoering;
  • En een stipte werkwijze!

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!

Heeft u nood aan een loodgieter vlakbij Oostende? Neem dan met ons contact op via de contactpagina en ontvang een vrijblijvende offerte. Uw aanvraag wordt zo snel mogelijk beantwoord!

Neem nu contact op met ons
Vraag een gratis offerte aan

Ondernemingsnummer (BTW): BE 0561.908.033.

m 0472 63 90 23

t 09 279 10 03

e contact@paulservice.be

adres

Wippelgem Eindeken 33

9940 Evergem

Meld u aan voor onze nieuwsbrief