Loodgieter nabij Lokeren

Zoekt u een loodgieter in de buurt van Lokeren? Dan bent u bij Paulservice aan het juiste adres! Wij leveren u vakmanschap in sanitair, verwarming en renovatie. Wilt u uw huidige installatie vernieuwen? Wilt u een volledig nieuwe installatie plaatsen? Of wilt u eindelijk uw lang verlangde droom badkamer? Bij ons kan het allemaal!

Bij ons kunt u terecht voor al uw loodgieter wensen. En bij ons kan u steeds terecht voor al uw vragen en advies op maat. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte en wij maken al uw loodgieter wensen waar.

Uw voordelen bij Paulservice

Naast al deze diensten die wij u kunnen bieden, hebben wij een aantal redenen opgesomd waarom Paulservice voor u de beste loodgieter dichtbij Lokeren is: wij verlenen goede service, wij werken stipt, wij leveren een correcte uitvoering, wij communiceren graag snel en bij ons geniet u van een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Daarom kiest u voor Paulservice: dé loodgieter in de buurt van Lokeren.

paulservice_kraan_2bathroom2 tinyzonneboiler

Paulservice

Paulservice levert verschillende soorten diensten. Dit is voornamelijk wat wij voor u kunnen betekenen: de installatie van uw sanitair, verwarmingen monteren, (zonne)boilers monteren en leidingen aanleggen. Maar ook een badkamerrenovatie naar wens en kleine loodgieter klusjes zoals het repareren van leidingen en kranen.

Of droomt u altijd al van uw perfecte badkamer of gaat de renovatie van uw huis eindelijk plaatsvinden? Neem dan contact op met Paulservice. Wij geven u graag advies en leveren maat werk binnen het aangegeven budget. Paulservice is dé loodgieter dichtbij Lokeren die u zoekt.

Geïnteresseerd in een loodgieter?

Bent u geïnteresseerd in wat wij u kunnen bieden met een loodgieter in de buurt van Lokeren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, want wij helpen u graag verder. En vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Heeft u vragen, stel ze dan allemaal, wij staan steeds voor u klaar en geven u graag advies op maat.

Neem nu contact op met ons
Vraag een gratis offerte aan

Ondernemingsnummer (BTW): BE 0561.908.033.

m 0472 63 90 23

t 09 279 10 03

e contact@paulservice.be

adres

Wippelgem Eindeken 33

9940 Evergem

Meld u aan voor onze nieuwsbrief