Loodgieter in Eeklo

Paulservice levert u vakmanschap in sanitair, verwarming en renovatie. Wilt u uw huidige installatie vernieuwen? Wilt u eindelijk uw lang verlangde droom badkamer? Wilt u een volledig nieuwe installatie plaatsen? Dan bent u bij Paulservice, de loodgieter in Eeklo, aan het juiste adres!

Bij ons kunt u terecht voor al uw loodgieter wensen. En bij ons kan u steeds terecht voor al uw vragen en advies op maat. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte en wij maken al uw loodgieter wensen waar.

Uw voordelen bij Paulservice

Naast alle diensten die wij u kunnen bieden, hebben wij een aantal redenen waarom Paulservice voor u de beste loodgieter in Eeklo is:

  • Wij werken stipt;
  • Wij leveren een correcte uitvoering;
  • Bij ons geniet u van een goede prijs-kwaliteitsverhouding;
  • Wij communiceren graag snel;
  • En wij verlenen goede service.

Daarom kiest u voor Paulservice: dé loodgieter in Eeklo.

Over Paulservice

Bij Paulservice leveren we verschillende soorten diensten. Dit zijn de belangrijkste zaken dat wij voor u kunnen uitvoeren: verwarmingen monteren, de installatie van uw sanitair, (zonne)boilers monteren en leidingen aanleggen. Maar ook een badkamerrenovatie naar wens en kleine loodgieter klusjes zoals het repareren van leidingen en kranen.

Droomt u altijd al van uw perfecte badkamer of gaat de renovatie van uw huis eindelijk plaatsvinden? Neem dan contact op met Paulservice. Wij geven u graag advies en leveren maat werk binnen het aangegeven budget. Paulservice is dé loodgieter in Eeklo die u zoekt.

paulservice_kraan_2bathroom2 tinyzonneboiler

Geïnteresseerd in onze zijn service?

Bent u geïnteresseerd in wat wij u kunnen bieden met een loodgieter in Eeklo? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, want wij helpen u graag verder. En vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Heeft u vragen, stel ze dan allemaal, wij staan steeds voor u klaar en geven u graag advies op maat.

Neem nu contact op met ons
Vraag een gratis offerte aan

Ondernemingsnummer (BTW): BE 0561.908.033.

m 0472 63 90 23

t 09 279 10 03

e contact@paulservice.be

adres

Wippelgem Eindeken 33

9940 Evergem

Meld u aan voor onze nieuwsbrief